Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens

Vi har nu slagit upp portarna till vår nybyggda konferens anläggning med plats för upp till 100 personer. Vi arrangerar konferenser helt efter kundens önskemål. Vår konferensvärdinna servar er under hela er vistelse. Behöver ni hotellfrukost, förmiddagsfika, lunch eller varför inte en 3- rätters middag efter dagens konferens? Inga problem.

I vår restaurang som ligger i direkt anslutning till våra konferenslokaler serverar vi er det ni önskar.Behöver ni Logi i samband med er konferens så ingår fri tillgång till nybyggt gym, bastu samt relax med bubbelpool. Välkomna till oss!
Vi är stolta arrangörer till bl.a. Cardio Säkerhet som bedriver utbildningar inom YKB, HLR, Brand m.m.
De erbjuder utbildningar regelbundet till förmånliga priser.

Konferenssal 2

Klassisk konferenssal för upp till 16 personer i skolsittning. Naturligtvis utrustad med den senaste tekniken samt luftkonditionering.

Konferenssal 1

Grupp eller mötes rum för 10-12 personer.Perfekt för t.ex styrelsemöteNaturligtvis utrustad med den senaste tekniken samt luftkonditionering..

Konferenssal 3

Här finns plats för 100 personer i s.k. biosittning.Perfekt för föreläsningar och seminarier.Naturligtvis utrustad med den senaste tekniken samt luftkonditionering.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.